Om konferencen

Det er femte gang, IDA holder denne konference, naturligvis med helt nyt indhold og dermed masser af faglig inspiration til dit arbejde med industri 4.0. Og i år holdes den online.

Produktionsindustrien og dens leverandører bygger i stor stil værktøjer og teknologier til industri 4.0 – både nu og i fremtiden – og som konsekvens ændrer produkter, processer og services sig løbende:
  • logistik
  • størrelser og placering af produktionsenheder
  • tilrettelæggelse af processer
  • seriestørrelser osv.
Det er emnerne for konferencen Industri 4.0 – Fremtidens intelligente industri.
Bliv inspireret og få viden i IDAs tema om industri 4.0

Vi står foran en teknologisk revolution, der vil ændre fundamentalt på vores samfund. IDA giver dig en indføring i industri 4.0 og fænomenets muligheder og udfordringer.

Se tema om industri 4.0 her.

Oplæggene vil blive delt ind i fem spor:

Produktion & Processer:

Udviklingen i teknologiske drivere som kunstig intelligens, 3D-printere, mindre, kraftigere og billigere sensorer, Big Data og ”machine learning” sætter kendte produktionsformer under pres, men skaber en uendelig række af nye muligheder.
Dette spor kører d. 18.maj kl. 09.00-11.00.

VR/AR/AI:

Virtual Reality, Augmented Reality, kunstig intelligens og digitale tvillinger kommer til at spille en større rolle for virksomheder fremover, men hvordan benytter vi bedst de nye værktøjer.
Dette spor kører d. 18. maj kl. 14.00-16.00

Innovation:

Fleksibilitet og individualiseret produktion og logistik bliver en betingelse for fremtidens virksomheder. Men adgangen til at skabe noget nyt og komme på markedet har aldrig været lettere.
Dette spor kører d. 19. maj kl. 09.00-11.00 og 14.00-16.00

Mennesker og kompetencer:

Den hurtige transformation af industrien vil stille krav til os alle i vores roller, som teknologer, ingeniører, ledere og som borgere i fremtidens samfund.
Dette spor kører d. 20. maj kl. 09.00-11.00

Fremtidens industri 4.0:

Hvad er trends og tendenser indenfor industri 4.0, hvad er Danmarks plads i fremtidens teknologiske udvikling, og hvem fører an på udviklingsfronten.
Dette spor kører 20. maj 14.00-16.00

Se hele programmet til industri 4.0-konferencen her.