Om konferencen

I år er det 10 år siden, industri 4.0-begrebet for første gang så dagens lys i den tyske produktionsindustri, men hvor langt er vi kommet, hvad har de andre gjort, og hvad ligger forude?

Hvad kan du opleve til konferencen?

Produktionsindustrien og dens leverandører bygger, omstiller, tilpasser og forbedrer i stor stil værktøjer og teknologier til industri 4.0, og produkter, processer og services ændres løbende: logistik, størrelser og placering af produktionsenheder, tilrettelæggelse af processer, seriestørrelser osv.

Det er omdrejningspunktet for konferencen Industri 4.0 – Fremtidens intelligente industri.

Oplæggene på konferencen vil blive delt ind i fire spor:

Fremtidens produktion: Udviklingen i teknologiske drivere som kunstig intelligens, 3D-teknologier, mindre, kraftigere og billigere sensorer, Big Data og ”machine learning” sætter kendte produktionsformer under pres, men skaber en uendelig række af nye muligheder, som skal undersøges nærmere og udnyttes bedre.

Mennesker og kompetencer: Den kontante og hurtige transformation af industrien stiller krav til os alle i vores roller, som teknologer, ingeniører, ledere – og som borgere i nutidens og fremtidens samfund.

Forretningsinnovation: Fleksibilitet og individualiseret produktion og logistik vil fortsætte med at være en betingelse for fremtidens virksomheder. Adgangen til at skabe noget nyt og komme på markedet har aldrig været lettere – men hvordan gør vi så?

Industrielle processer: Forandring i produktionsprocesserne sker gennem udviklingen af intelligente og automatiserede processer, hvor sensorer og algoritmer kan monitorere produktionen og forbedre kundeoplevelsen. Udviklingen går stærkt, og vi skal følge med.

Vi arbejder på at sammensætte et spændende program til konferencen i 2022, og der vil komme meget mere information om konferencen på denne side, efterhånden som program, talere mv. fastlægges. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig.

Hvornår afholdes konferencen?

  • 27. januar 2022

I IDA Conference på Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.

Du kan få mere praktisk information om konferencen her.

Bliv inspireret og få viden i IDAs tema om industri 4.0

Vi står foran en teknologisk revolution, der vil ændre fundamentalt på vores samfund. IDA giver dig en indføring i industri 4.0 og fænomenets muligheder og udfordringer.

Forstå industri 4.0 på 5 minutter.

Se hele IDAs tema om industri 4.0 her.